10 okt, 2023

Art Brut Biënnale, een cultureel uitje!

Vandaag hebben we met een klein select gezelschap van Zorggroep Sint Maarten uit Losser de Art Brut Biënnale in Hengelo bezocht. 

Dit op aanraden van het bedrijf Quinnect, dat spits is van Stichting Goal en ook sponsor van deze Art Brut Biënnale. 

We hebben de vele uiteenlopende kunstwerken bewonderd, van rauw en ruw tot vrolijk en prachtig van kleur. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie met daarbij een groot stuk appeltaart! 

Dit culturele uitje viel bij de bewoners bijzonder in de smaak, waarmee het weer een mooie score was van Stichting GOAL.


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer