04 sep, 2023

Bij de Wilmersberg was het raak!

Het kán gewoon; dat het dak eraf gaat bij een Openlucht concert!!

Bij de Wilmersberg was het ráák!! Het jaarlijkse tuinconcert op het prachtige landgoed met het immens mooie Phion-orkest werd gehouden en Stichting GOAL werd uitgenodigd door Boudewijn en Githa van Vilsteren , de directie van de Wilmersberg. Een feest voor de bewoners van Trivium Meulenbeltzorg, locaties Meulenhof Tubbergen, Weemelanden Vriezenveen en ‘t Hof Hengelo, want wie maakt er nog zo’n mooi en exclusief concert mee? Ontvangst met champagne en vervolgens een high-wine met exquise hapjes en schitterende muziek! Het kon niet mooier!!

Vóór de pauze een licht klassiek blok en na de pauze werd een ode gebracht aan The King of Rock&Roll, Elvis Presley. De welbekende artiesten Frédérique Spigt en Annet Malherbe toonden zich ware “Rock-chics” maar lieten ook hun sociale kant zien. Nog vóórdat ze optraden liepen ze naar de bewoners van Trivium Meulenbeltzorg om met hen op de foto te gaan. 

Eénmaal op het podium gingen alle musici los en kon de menigte in de tuin, ondanks de warmte, niet stil blijven zitten.

Een middag om niet te vergeten en voor de bewoners van TMZ al helemaal niet. Dankbaar waren ze en hier en daar werd een traantje weggepinkt van geluk. Het was een SCHITTERENDE GOAL!! 

Boudewijn en Githa enorm bedankt voor jullie uitnodiging en dank ook aan het geweldige personeel die onze bewoners zó in de watten hebben gelegd!!
Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer