21 apr, 2020

Corona; Goal on tour!

We zijn sinds maart 2020 in een surrealistische wereld beland. Een pandemie, “Corona” genaamd heeft de wereld op slot gezet. Voor de kwetsbare mensen in onze samenleving (ouderen en gehandicapten) is het een gevaarlijke tijd en worden ze in quarantaine geplaatst. Opgesloten in zorginstellingen en géén bezoek ontvangen. Een vreselijke tijd!

Vanuit Stichting GOAL liggen alle evenementen stil en kunnen we weinig betekenen voor het welzijn van deze mensen in de zorginstellingen………………..

Wat nog wel lukt is om muziek te maken in de tuinen en voor de balkons rondom de gebouwen.

Paul Gelen van Stichting GOAL is met zijn vrouw en dochters op “Corona-tour” en bezoekt de zorginstellingen die gerelateerd zijn aan GOAL. Er wordt ondanks de ellende die er is, toch heel positief op gereageerd.

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer