01 mrt, 2023

Datum GOAL-Waarbeekdag bekend

In navolging op het grote succes van voorgaande edities, hebben we op

vrijdag 12 mei wederom attractiepark de Waarbeek in Hengelo tussen 10.00 en 15.30 uur afgehuurd voor de doelgroep “mensen met een verstandelijke beperking” en de doelgroep “ouderen” die het leuk vindt een dagje uit te gaan en wellicht de “nostalgische kermis” nog eens willen herbeleven.

Deze dag organiseren wij in nauwe samenwerking met een aantal “Spitsen” van stichting GOAL.

We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gezellige dagje uit!

Het park is deze dag speciaal voor deze doelgroepen gereserveerd. Dit betekent dat attracties zijn aangepast, de in- en uitstaptijd verruimd en er staan extra mensen bij de attracties om u te ondersteunen. Naast deze aanpassingen bieden wij nog een bakje patat met een snack, een ijsje en de hele dag door gratis koffie/thee of ranja aan. 

Naast vele nieuwe attracties is er extra theater en muziek op deze dag in het park. 

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar hier toch graag naar toe willen? Mail dan naar info@stichtinggoal.nl

POSTER WAARBEEKDAG-Stichting Goal-A1.pdfMeer nieuws

17 mei, 2023

Met Haafkes over de eindstreep.

Gastvrij werden gisteren de ondersteuners van Aannemersbedrijf Haafkes ontvangen door Recreatie De Twentse Zorgcentra en de mensen van TafeltjeVier op ‘t Bouwhuis van De Twentse Zorgcentra. Hen stond een bijzondere avond te wachten. Voor het eerst gingen zij mee met de Wandel2daagse om te helpen bij de groepen die anders niet mee hadden gekund. Een voortreffelijke warme maaltijd vooraf gaf hen de benodigde energie om er flink tegenaan te gaan. De route van 4 km was perfect uitgezet door de afdeling Bewegingsagogiek en voerde over mooie bosrijke paden. De BHV was onderweg goed zichtbaar, oversteekhulp was er op de punten waar het moest en met gezellige posten waar een hapje en drankje gepakt kon worden. Naderhand was er natuurlijk de welverdiende medaille en een bloem waar iedereen trots op was! Al met al dus weer een geweldige GOAL met dank aan de organisatie, alle deelnemers en de ondersteuners van Haafkes!!

Lees meer

16 mei, 2023

In TOPvorm waren ze, de mensen van SKO Projectinrichting.

In TOPvorm waren ze, de mensen van SKO Projectinrichting! Ze hadden er zichtbaar zin in. Kan ook niet anders, want ze kennen het concept, ze lopen al jaren mee!! Vanavond gingen ze wederom op pad met de mensen van De Twentse Zorgcentra, locatie ‘t Bouwhuis op de eerste dag van de wandel 2-daagse. Er werd ouderwets geduwd, getrokken, gezorgd en enorm veel plezier gemaakt! En plezier, daar draait het om bij zo'n evenement. Er stond een frisse wind, maar door een rolstoel te duwen over een route van zo’n 4 km werd iedereen al snel warm. Het was een prachtige route en een top organisatie van het team Recreatie De Twentse Zorgcentra en de mensen van Bewegings Agogiek en alle andere vrijwilligers. Gezellige posten met eten & drinken, oversteekhulp, het was er allemaal. De kop is eraf. De GOAL vanavond was duidelijk; “de eindstreep halen”. Dat is iedereen glansrijk gelukt, mede door de mensen van SKO!! Dank allemaal voor jullie inzet.

Lees meer