01 mrt, 2023

Datum GOAL-Waarbeekdag bekend

In navolging op het grote succes van voorgaande edities, hebben we op

vrijdag 12 mei wederom attractiepark de Waarbeek in Hengelo tussen 10.00 en 15.30 uur afgehuurd voor de doelgroep “mensen met een verstandelijke beperking” en de doelgroep “ouderen” die het leuk vindt een dagje uit te gaan en wellicht de “nostalgische kermis” nog eens willen herbeleven.

Deze dag organiseren wij in nauwe samenwerking met een aantal “Spitsen” van stichting GOAL.

We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gezellige dagje uit!

Het park is deze dag speciaal voor deze doelgroepen gereserveerd. Dit betekent dat attracties zijn aangepast, de in- en uitstaptijd verruimd en er staan extra mensen bij de attracties om u te ondersteunen. Naast deze aanpassingen bieden wij nog een bakje patat met een snack, een ijsje en de hele dag door gratis koffie/thee of ranja aan. 

Naast vele nieuwe attracties is er extra theater en muziek op deze dag in het park. 

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar hier toch graag naar toe willen? Mail dan naar info@stichtinggoal.nl

POSTER WAARBEEKDAG-Stichting Goal-A1.pdf



Meer nieuws

23 mrt, 2024

Maartse buien in Twente maar de zon scheen tijdens het GOAL IJsfestijn

Maartse buien in Twente maar de zon scheen toen de taxibusjes en auto's bij de Optisport IJsbaan Twente arriveerden voor het IJsfestijn van Stichting GOAL. De bijna 200 bewoners van TMZ Trivium Meulenbelt Zorg, Zorggroep Sint Maarten en De Twentse Zorgcentra werden muzikaal verwelkomt door het dweilorkest De "Hofbloazers" uit Goor. Een grote groep vrijwilligers van de sponsor Reggeborgh Foundation stond al klaar om alle bewoners vanuit de busjes naar binnen te helpen en iedereen te voorzien van koffie/thee/chocolademelk en een gevulde koek. "It giet aon" na het welkomswoord door Paul Gelen en Luc Beld. Eerst een mooie demonstratie kunstschaatsen door 3 schaatsters van TRKV Pirouette en daarna... mocht iedereen die het wilde het ijs op. Een heel snel rondje in de rolstoel geduwd door Tim Prins of Louis Hollaar van Schaatsteam Reggeborgh zorgde voor veel lachende gezichten. Of het ging ietsje langzamer met andere vrijwilligers. En sommigen gingen op een heel speciaal schaatsframe van de Frame Runners oet Twente over het ijs. Tussendoor was er voor iedereen ook nog een heerlijke kom warme snert. Als afsluiting van het IJsfestijn de finale van de 100 meter sprint met duo's rolstoeler/schaatser. Met de prijsuitreiking daarvan kwam dit mooie evenement tot een eind en hielpen de vrijwilligers alle bezoekers met rollator of rolstoel weer naar de taxibusjes. Er was weer volop genoten en je hoorde bij het afscheid van de bewoners én vrijwilligers heel vaak "tot volgend jaar"!

Lees meer

22 mrt, 2024

It’s VrijMiGoal Friday!!

It’s VrijMiGoal Friday!! Vandaag worden er weer veel bezoekjes gebracht door het bedrijfsleven uit Goor bij de inwoners die behoefte hebben aan meer sociale contacten en aanspraak. In tweetallen gaan de bedrijven op pad naar hen, met een goed gevulde tas om een beetje gezelligheid te brengen (en Paul Gelen en Luc Beld vullen daarvoor de VrijMiGoal-tassen met de nodige drankjes en hapjes). En de mensen die bezocht gaan worden kijken al reikhalzend uit naar deze bezoekjes. Vanuit Stichting GOAL zijn we supertrots op deze bedrijven en ondernemers en blij dat we zo, samen met hen, de eenzaamheid het hoofd kunnen bieden. Voor de inwoners die we bezoeken zijn we blij met de warme aandacht en gezelligheid die ze krijgen en met de goede gesprekken die er gevoerd worden. Véél plezier allemaal en een toast op het leven!! ❤️

Lees meer