08 okt, 2023

De 10e editie van de DierDayRally, wederom een memorabele dag.

Het was wederom een memorabele dag. Vandaag werd de 10e editie van de DierDayRally gereden!! Al die jaren een mooie samenwerking tussen De Twentse Zorgcentra, Event Creators en Stichting GOAL. 

De Zondag rond dierendag wordt uitsluitend gereden met Kevers en Eenden door het prachtige Twente.

Event Creators is hofleverancier van de Kevers waarin allerlei ondernemers rijden die hun maatschappelijke uitje hebben.

De Eenden-rijders zijn voornamelijk eigenaar en trots op hun eigen voertuig met Duck-service als hofleverancier.

De bewoners van De Twentse Zorgcentra zijn vooral fan van deze dag. Geheel verzorgd met een mooie rit, fruitpauze, uitgebreide lunch en naborrel. 

Voor de 10e editie werd de lunch extra feestelijk aangekleed met zanger Marco Gevers, die op zijn eigen verjaardag het beste van zichzelf liet zien.

De dag was weer veel te snel voorbij en wat heeft iedereen genoten!!

Dank aan alle mensen die deze dag mogelijk hebben gemaakt! Het was gewoonweg een SCHITTERENDE GOAL!!

Ook dank aan Paise de Jong die enorm mooie foto's gemaakt heeft van deze dag!
Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer