08 sep, 2023

'on de bikes, trikes & in the cars'

Tropische temperaturen, ronkende motoren, geweldige rock & blues en ook nog met een lekker hapje en een koel drankje! Alle ingrediënten dus voor het motorspektakel op de LosserHof van De Twentse Zorgcentra.

Maar ook de spierballen van de mannen van Loohuis Installatiegroep B.V. uit Fleringen als spits van Stichting GOAL werden deze avond volop benut om de bewoners te helpen 'on de bikes, trikes & in the cars'. Het resultaat: veel stralende gezichten en een heleboel plezier!  

Dankjewel afdeling Recreatie en Loohuis voor de samenwerking, dit was wederom een top activiteit!!


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer