07 dec, 2023

De eerste adventstocht en meteen al een betoverende start

Het was de eerste, en meteen al een betoverende start, van de adventstochten op De Twentse Zorgcentra. Op locatie ‘t Bouwhuis hadden de afdelingen Recreatie en Pastoraat de boel magisch versierd. Ze hadden veel enthousiaste collega’s en vrijwilligers opgetrommeld die werden ingezet als spelers die het levende kerstverhaal vertolkten. 

De betoverende sfeer van 600!!!!! kaarsjes onderweg en de kerstmuziek maakten deze avond werkelijk onvergetelijk!! 

Spits HEBO Kozijnen B.V.  uit Hengevelde was er als spits deze avond als de extra ondersteuning voor de woongroepen. Zij zorgden ervoor dat élke bewoner kon meegenieten van dit sfeervolle tafereel! Daarnaast verrichtten zij de nodige hand- en spandiensten bij de vuurkorven en de muziek.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit wondermooie schouwspel!! Op naar een mooie Kerst!
Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer