07 jul, 2023

De harde kern van Bouwbedrijf Renshof in actie tijdens motorspektakel op het Bouwhuis

Terwijl de zon de hele dag al voor flinke hitte zorgde, konden de bewoners van De Twentse Zorgcentra héérlijk genieten…….  Stoere mannen en vrouwen, ronkende motoren, flitsende jeeps en cabrio's, ze reden allemaal ‘t Bouwhuis op om de bewoners mee te nemen voor een verkoelend ritje over het prachtige terrein!!

Minder verkoelend was het voor het team Recreatie De Twentse Zorgcentra die de route over het terrein op een veilige manier moest afzetten en het centrale punt met een bar en disco moest opbouwen. Het zag er schitterend uit! Gelukkig waren ook de mensen van Bouwbedrijf Renshof aanwezig. Ook bij hen het zweet op de rug, want zij ondersteunden bij de motoren/trikes en jeeps om de bewoners erop- eraf- erin-en eruit te tillen. Een pittige klus bij 30° Celsius, maar wat had iedereen een plezier!! 

Schaterlachen bij zoveel PK’s 'onder de kont'. Dat was de hele avond te horen tussen het geknetter van de motoren door. Langs de route was het een drukte van belang. Vele woongroepen zaten heerlijk op hun eigen terras om het motorspektakel van dichtbij langs te zien trekken. Ze hebben afgelopen nacht alleen maar gedroomd van Max Verstappen, die ook zo hard kan….. 

al met al weer een flitsende GOAL!!!


Meer nieuws

15 jul, 2024

Le Tour de GOAL, het was gewoon: “MAGNIFIQUE”

En voor je het weet, ben je weer een paar weken verder……. Maar de herinnering aan Le Tour De GOAL van 4 juli, schiet nog elke dag door het hoofd bij iedereen die betrokken is geweest. Een hecht peloton, een tocht van 98 km langs zorginstellingen van Trivium Meulenbeltzorg, Zorggroep Sint Maarten en De Twentse Zorgcentra bracht bewoners en personeel in vervoering. Het leek alsof de Tour de France langskwam. Een ware tourkaravaan met alle toeters en bellen, maar vooral met veel enthousiasme. Óp de vijf zorginstellingen stopte de tourkaravaan om met de bewoners te fietsen op duofietsen, rolstoelfietsen etc. Maar ook om gezellig te kletsen, te zingen en te dansen. Alle locaties waren aangekleed in Franse sfeer, met Franse hapjes, muziek en zelfs nog met kunstschilders op het “Montmartre-plein”. Aan alles werd gedacht en er werd volop genoten!! “Un profond Salut” voor alle mensen die meegeholpen hebben om er een onvergetelijk evenement van te maken het was gewoon: “MAGNIFIQUE” Merci beaucoup!!

Lees meer

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Noaberschap = omzien naar elkaar = Wandel 2 daagse Hof van Tubbergen in optima forma! Wat een sfeervolle en gezellige avond was de finale van de wandel 2 daagse. Een samenwerking van Trivium Meulenbeltzorg locatie Het Meulenhof, Zorggroep Sint Maarten, locatie De Eeshof én Aveleijn de Wiekhof liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Vanavond met fantastische ondersteuning van HEBO Kozijnenen uit Hengevelde, die met een bevlogen team de extra handen uit de mouwen staken die ervoor zorgden dat werkelijk iedereen mee kon doen! Daarnaast waren er ook vele vrijwilligers en familieleden die op deze avond wilden meehelpen én meevieren! Onderweg was er muziek van Edelweiss Spöllers op een prachtige plek, nét buiten Tubbergen. Daar kregen de wandelaars ook een heerlijk sorbet waar intens van werd genoten. Het onthaal bij het Meulenhof was echt warm. De zorgmanagers Laura en Esther stonden bij de rode loper klaar om de wandelaars enthousiast binnen te halen met een mooie gerbera en de swingende klanken van dweilorkest La Dolce Vita uit Weerselo. Natuurlijk kon iedereen nog lekker nagenieten met een kopje koffie en een heerlijke petit four. Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer