26 mei, 2023

De Stoomtrein voor jou

Vandaag wederom een spits die bij het debuut meteen weet te scoren. Vanmiddag stond er een rit met de stoomtrein gepland, van Haaksbergen naar Boekelo en v.v. met een trein vol gasten vanuit TMZ TriviumMeulenbeltZorg (8 locaties), Zorgfederatie Oldenzaal, De Twentse Zorgcentra , Zorggroep Sint Maarten en Verpleeghuis Huize Herfstzon Goor.

De mensen van Ditt Officemakers deden hun naam eer aan. 'Ditt' is een Zweedse naam en betekent 'voor jou'. Vanmiddag legden zij maar liefst 150 mensen met een zorgbehoefte in de watten! Ze boden ondersteuning bij het instappen, zorgden in de trein voor een lekkere kop koffie met koek, maakten ze een praatje en zongen ze samen mee met liedjes van de accordeonist Henriette. Ook bezochten we het treinmuseum te Boekelo en op de terugreis werd iedereen op een lekker drankje en een hapje getrakteerd. Via deze weg willen we uiteraard Ditt Officemakers bedanken, maar ook Ann van Museum Buurtspoorweg en alle spoor-medewerkers. En natuurlijk dank aan alle zorgmedewerkers, de buschauffeurs en vrijwilligers!

Een geweldige leuke middag om het pinksterweekend mee af te trappen. Wederom een mooie GOAL!

De aftermovie: https://youtu.be/c0WvNEb8h9A


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer