06 jul, 2023

Exclusieve GOAL boottocht groot succes!

Op 3 en 4 juli zijn er meer dan 200 mensen met een zorgbehoefte mee geweest op de 'Nirvana', een zeer fraaie boot van Rederij Celjo met hele goede voorzieningen voor onze doelgroepen.

Deze twee dagen zijn een groot succes geweest en de gasten hebben enorm kunnen genieten! Mede dankzij de inzet van de medewerkers van de Grolsch en van FSSolutions uit Goor.

Onder het tabblad 'projecten' staat van beide dagen ook een uitgebreider verslag en ook een aantal mooie foto's.

Via deze link een leuke after-movie: https://youtu.be/Qh7mymMNBRM

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer