05 mei, 2023

FC Twente vrouwen nieuwe ambassadeur van Stichting GOAL

Stichting GOAL en FC Twente Vrouwen slaan de handen ineen. Het team van FC Twente wordt ambassadeur van Stichting GOAL en gaat haar medewerking verlenen aan sportactiviteiten voor bewoners van De Twentse Zorgcentra. Zondagmiddag wordt de samenwerking op een speciale manier afgetrapt middels de line-up tegen Feyenoord in de laatste wedstrijd van de competitie. Op 3 oktober zullen de speelsters op een van de zorgparken gaan voetballen van de Twentse Zorgcentra.


FC Twente Vrouwen ambassadeur van Stichting GOAL 


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer