24 mrt, 2023

GOA LOOP'N VEUR GOAL

GOA Loop’n veur GOAL!

Bij de “GOA Loop’n veur GOAL loop” hebben we de grote Marti ten Kate en Ingrid Prigge bereid gevonden om een prominente rol op zich te nemen! Het doel van de dag is om SAMEN te bewegen met kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Hoe mooi is het om dit SAMEN met je collega’s te doen? Bewegen, plezier, teambuilding en voldoening, zijn de waardevolle ingrediënten van de “GOA Loop’n veur GOAL loop”. Durf jij de sportieve en maatschappelijke uitdaging aan met jouw bedrijf? 

Wat gaan we doen?

• Een EXCLUSIEVE estafette run van + 55 kilometer verdeeld over 4 etappes van +12,5 km.

• Een team van max. 8 atleten.

• Per etappe 2 atleten “in de run” (1 loopt, 1 fietst, er wordt halverwege gewisseld)

• Elke etappe eindigt op een zorginstelling, waar de overige atleten al een uurtje sporten/ bewegen met de bewoners.

• De atleten die niet “in de run” zitten, worden per bus vervoerd naar de eerstvolgende aankomst c.q. zorginstelling.

• Elke etappe moet binnen een anderhalf uur worden afgelegd.

• Het peloton van lopers en fietsers blijft bij elkaar!!


Wanneer gaan we dit doen?

Donderdag 8 juni 2023


Wilt u meedoen?

Dat kan zekers, we hebben een speciale sponsor voucher, klik hieronder om deze te openen.

Sponsorvoucher 2023.pdf (stichtinggoal.nl)



Meer nieuws

18 apr, 2024

samen fan van FC Twente!!

Het was weer een fantastische dag met Stichting GOAL en de enthousiaste ouderen van Zorggroep Sint Maarten locatie Gerardus Majella uit Denekamp! Samen zijn we naar de Schatkist van FC Twente geweest en hebben we herinneringen opgehaald en prachtige verhalen gedeeld. Een verassende combinatie vanmiddag: één van de medewerkers van “ByBjörn” die als ondersteunend bedrijf mee was, is een groot Feijenoord fan. Hij heeft de hele middag een rolstoel geduwd waarin een échte Amsterdamse dame zat van 103 jaar, met een groot Ajax hart!! Er was geen spatje rancune te ontdekken, maar het middagje FC Twente heeft ze goed gedaan! Na vandaag zijn ze samen fan van FC Twente!! Jack en Henk van FC Twente Scoren in de wijk waren in topvorm met hun legendarische verhalen. Het jonge team van ByBjörn stond continu klaar voor de bewoners van Zorggroep Sint Maarten en dat deed iedereen goed!! GEWELDIG om te zien hoe jong en oud zoveel plezier met elkaar kunnen beleven!! GOAL

Lees meer

09 apr, 2024

Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Wat een geweldige middag hebben we weer beleefd met Stichting GOAL! De opstelling was verrassend: Zorggroep Sint Maarten uit Losser in de basis en de Rabobank als spits! Tijdens de fysiek pittige GrolschToer voor ouderen werd er volop gescoord!! Dit keer met persoonlijke aandacht, dierbare herinneringen en genieten van het beste bier. De sfeer was uitgelaten dankzij de totaalbeleving. Kortom; Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Lees meer