24 mrt, 2023

GOA LOOP'N VEUR GOAL

GOA Loop’n veur GOAL!

Bij de “GOA Loop’n veur GOAL loop” hebben we de grote Marti ten Kate en Ingrid Prigge bereid gevonden om een prominente rol op zich te nemen! Het doel van de dag is om SAMEN te bewegen met kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Hoe mooi is het om dit SAMEN met je collega’s te doen? Bewegen, plezier, teambuilding en voldoening, zijn de waardevolle ingrediënten van de “GOA Loop’n veur GOAL loop”. Durf jij de sportieve en maatschappelijke uitdaging aan met jouw bedrijf? 

Wat gaan we doen?

• Een EXCLUSIEVE estafette run van + 55 kilometer verdeeld over 4 etappes van +12,5 km.

• Een team van max. 8 atleten.

• Per etappe 2 atleten “in de run” (1 loopt, 1 fietst, er wordt halverwege gewisseld)

• Elke etappe eindigt op een zorginstelling, waar de overige atleten al een uurtje sporten/ bewegen met de bewoners.

• De atleten die niet “in de run” zitten, worden per bus vervoerd naar de eerstvolgende aankomst c.q. zorginstelling.

• Elke etappe moet binnen een anderhalf uur worden afgelegd.

• Het peloton van lopers en fietsers blijft bij elkaar!!


Wanneer gaan we dit doen?

Donderdag 8 juni 2023


Wilt u meedoen?

Dat kan zekers, we hebben een speciale sponsor voucher, klik hieronder om deze te openen.

Sponsorvoucher 2023.pdf (stichtinggoal.nl)Meer nieuws

09 apr, 2024

Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Wat een geweldige middag hebben we weer beleefd met Stichting GOAL! De opstelling was verrassend: Zorggroep Sint Maarten uit Losser in de basis en de Rabobank als spits! Tijdens de fysiek pittige GrolschToer voor ouderen werd er volop gescoord!! Dit keer met persoonlijke aandacht, dierbare herinneringen en genieten van het beste bier. De sfeer was uitgelaten dankzij de totaalbeleving. Kortom; Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Lees meer

05 apr, 2024

“April doet wat ie wil”

“April doet wat ie wil” en dit keer was het april-weer ons goed gezind!! Een héérlijk voorjaarsweer zorgde voor een zonnig sfeertje bij de TMZ TriviumMeulenbeltZorg locatie TMZ 't Haarhuus in Westerhaar. Deze middag stond voor een aantal bewoners het “koeien knuffelen” op het programma. Alleen die titel al zorgde voor heel veel hilariteit! Eenzelfde gevoel bij de mensen van onze spits ZeelVis-IT die deze middag kwamen ondersteunen. Voor hen een heel bijzondere manier van teambuilding, maar ook een onvergetelijke ervaring! De familie Spalink van de De Koel'nbekke Koe knuffelen hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Zelfgebakken boerencake, koffie, thee, drankjes en warme hapjes. Alles was weer goed verzorgd. Maar de belangrijkste spelers waren deze middag toch de koeien. Ze lagen klaar om geknuffeld te worden. Dat zorgde voor blije en verliefde blikken…… Het is echt voorjaar…

Lees meer