08 jun, 2023

Goa Loop'n veur GOAL 2023

Goa loop'n veur GOAL 

Vandaag liep en fietste een groep van ruim 60 atleten een estafette-run van ruim 50 kilometer langs 5 zorglocaties (Losser-Oldenzaal- Enschede- Hengelo- Borne). 

Teams met medewerkers van de bedrijven Rabobank, DataVisual, Aannemersbedrijf Haafkes, Masterpack Group BV , Pure Energy , Winza Outdoor Covers , Pool Management & Organisatie. En teams vanuit de zorginstellingen TMZ Het Dijkhuis , Tmz Het Borsthuis , Zorgfederatie Oldenzaal Zorggroep Sint Maarten ( Oldenhove en Maartens-Stede ) en De Twentse Zorgcentra.

Op iedere locatie was Bert Eeftink aanwezig om sporters en publiek op te peppen. Bij enkele etappes werden de sporters bijgestaan door de bekende oud-atleten @Gerard Nijboer, Marti ten Kate en Ingrid Prigge  Voor de inwendige mens van iedereen was het meer dan uitstekend verzorgd door Huuskes en Johma oet Twente.

Nog even een minuutje 'nagenieten' van het prachtige evenement #goaloopnveurGOAL. 

Samen hebben we de bewoners een hele mooie dag bezorgd met veel plezier, reuring, muziek, beweging & beleving. En daar doen we het met elkaar voor, zowel voor als achter de schermen!!! Dank aan iedereen voor de deelname en bijdrage aan deze dag
Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer