20 apr, 2023

Goede doel tijdens Weizentocht

Als je dit jaar een heel mooie wielertoertocht wil meemaken dan mag je deze  NIET MISSEN!!

De voorbereiding van deze rit  is uitermate professioneel, maar ze houden daarnaast ook wel van een lekker biertje!!  De "Grolsch WEIZEN 0.0% tocht" rijd je wel nuchter, maar na de finish kan je heerlijk genieten van vele soorten “gewone” weizen. Ze smaken ook extra lekker want je proost dan met elkaar op de geleverde prestatie én op het Goede Doel en dat doel is Stichting GOAL!!

Naderhand is er live muziek en zijn er 'ik- weet- niet- hoeveel- soorten- weizen' om te drinken én.... de eerste halve liter krijg je kado.

Geef je dus snel op met je hele fietsgroep!!!! 

Online opgeven via https://www.fietssport.nl/toertochten/54748

Deze prachtige en gezellige toertocht wordt georganiseerd door Wielerclub 't Rauwe Zakie, Wielerclub NEO Borne en Rotary club Hengelo-Driene, waarbij je fietst voor het goede doel, Stichting GOAL!Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer