09 jun, 2023

Goorse ondernemers vieren VrijMiGOAL

Goorse ondernemers brengen deze week maar liefst 30 bezoeken aan mensen die eenzaamheid ervaren.

Of beter gezegd, mensen die toe zijn aan wat leven in de brouwerij. Met een goed gevulde tas, enthousiasme en de zomerse temperaturen was het wederom een geslaagde editie. 

Het ene bezoekje was een uurtje helemaal bijkletsen, maar er waren ook bezoekjes die binnen een uur niet konden worden gehouden zoals ook vaak bij de echte vrijmibo het geval is, het was dan zo gezellig dat ze er drie uur later nog zaten. We kregen dan ook vele positieve reacties terug! En tja.....daar is het allemaal om te doen!


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer