02 jun, 2023

Hebo aan de wandel na een jubileum weekend.

Vorige week vierden ze nog het 40-jarige jubileum van HEBO Kozijnen BV! En gisterenavond trapten ze de 1e avond af van de wandel2daagse op de LosserHof van De Twentse Zorgcentra als spits van Stichting Goal.

Met 'aanvoerder' Norbert zelf voorop maakten de ploeg van Hebo met maar liefst 13 mensen impact! 

De organisatie lag in handen van Recreatie De Twentse Zorgcentra, een mooie route langs de Judith Hoeve. De gezellige muziek van Toon Reysoo  en een heerlijk zonnetje zorgden voor een heerlijke wandeling. Maar ook was er volop ingezet op veiligheid met deskundige mensen die de oversteek verzorgden en ook de mascotte’s Huppie & Happie en ook de favoriete olifant Tedje Tetter zorgden voor die extra lach op de gezichten van de cliënten. Op naar de finale vanavond!

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer