14 apr, 2023

Het Twentse boerenleven ervaren...

Het was weer een middag vol hoogtepunten voor de bewoners van TMZ het Weggeler uit Almelo. Zij gingen mee naar de makste koeien van Nederland om daarmee te “knuffelen”. Die koeien staan of liggen in Geesteren bij boerderij de Koel’nbekke.

In het kader van Maatschappelijke Betrokkenheid én teambuilding waren de mensen van Stichting Stuiver mee om de bewoners van Het Weggeler te begeleiden. 

Het begon met een heerlijke gezamenlijke lunch, want zonder een goeie maagvulling kun je natuurlijk niet lekker ontspannen. Daarna werden de bewoners de busjes in geholpen en reed de karavaan door “the middle of nowhere” naar de boerderij. 

Héérlijke koffie met zelfgebakken cake, een introductie van de boerin over het boerenbedrijf én natuurlijk het verhaal over koeien knuffelen werd met veel liefde voorgeschoteld. 

Het werd nu tijd voor de échte ervaring. Overall’s werden aangetrokken, boerenzakdoeken om gedaan, dus iedereen toog vol goede moed naar de stallen. 

Intussen had iemand van Stichting Stuiver een harmonica meegenomen en ze speelde liedjes in de stal. Het was een vrolijke boel, maar gelukkig bleef een aantal koeien wel liggen, zodat er toch geknuffeld kon worden!

Al snel werd het tijd om de overall’s weer uit te trekken en richting de borrel en de hapjes te gaan. De middag vloog om, maar met een goed humeur stapte iedereen de bus weer in. Weer een ervaring rijker! 

En als ze vanavond slapen gaan, dromen ze vast van die héérlijke knuffels van die grote koeien, maar ook zeker van die héle kleine kalfjes!! Kortom: het was weer een mooie GOAL, dus allesbehalve…….BOE!


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer