02 okt, 2022

Het was weer Dier Day Rally tijd!

De traditionele DierDayRally heeft zondag 2 oktober weer plaatsvonden. De Kevers van Event Creators uit Weerselo werden wederom van stal gehaald en vanuit het hele land komen Eenden-eigenaren speciaal naar de LosserHof om met de bewoners van De Twentse Zorgcentra een stuk te rijden door het “onmeunig” mooie Twente!! Een mooie dag met onverwacht veel zon, terwijl er regen was voorspeld. Het kon alleen maar een schitterende dag worden…… en dat werd het.

Luc Beld, op zijn eerste werkdag bij Stichting Goal, kreeg zijn vuurdoop. Hij mocht beginnen met de auto-indeling die voor bewoners en chauffeurs altijd best spannend en hectisch is. In samenwerking met de afdeling Recreatie De Twentse Zorgcentra slaagde hij met vlag en wimpel, zodat iedereen snel zijn/ haar Kever of Eend had gevonden. Er werden weer vrienden voor het leven gemaakt onderweg en voor men het wist waren ze al snel bij Fruitboerderij Oold Bleank in Rossum voor een kleine pauze.

Vervolgens gingen de equipes traditioneel naar De Methoeve in Weerselo, waar een heerlijke lunch stond te wachten in een schitterende tent.

Na een mooie groepsfoto iedereen weer in de auto om terug te gaan naar de LosserHof. De dakjes lekker open. De zon op het hoofd en de haren in de wind…….. Dat is nog eens een mooie GOAL scoren!!

De dank was over- en weer groot. Er werd innig bedankt en er werd nog een glaasje na gedronken….

Dank aan iedereen voor deze schitterende dag!!

 

Meer nieuws

20 mrt, 2023

IJsfestijn wederom een geweldig succes!

Het ijsfestijn vandaag was er eentje om niet snel te vergeten. Zaterdag 18 maart 2023. Bij aankomst werden de gasten (van TMZ TriviumMeulenbeltZorg, De Twentse Zorgcentra, Verpleeghuis Herfstzon Goor, Stichting Franje Hof van Twente en Zorggroep Sint Maarten) voor de hoofdingang al muzikaal en warm ontvangen door dweilorkest De "Hofbloazers", in een heerlijk lentezonnetje. Binnen was er koffie/thee met een lekkere koek en werd iedereen welkom geheten door Paul Gelen van Stichting Goal en Gianni Romme van Ijsbaan Twente. Eerst was er een mooie show door 4 kunstschaatssters van TRKV Pirouette en daarna kon iedereen zelf op het ijs. Dit was mogelijk dankzij de vele vrijwilligers van Huuskes en Reggeborgh Marathonteam. Lopend, schuifelend, schaatsend en in de rolstoel over het ijs. Tussendoor kon er ook nog worden genoten van een heerlijke kom snert. De sfeer zat er deze middag goed in en iedereen vermaakte zich opperbest. Als afsluiting was er nog de race van 'rolstoel & schaatser combi's'. Na de prijsuitreiking werden Gianni en Loes bedankt voor hun inzet bij dit evenement en in de bloemetjes gezet. Zij vertrekken bij de ijsbaan maar maken zich er sterk voor om deze mooie traditie in Twente voort te zetten. Gezien de vele lachende gezichten is er ook op het ijs volop gescoord! #GOAL !!! Ook verscheen er op zondag een enorm leuk stuk in de Twentse Tubantia, lees je mee? Nog een laatste keer met Gianni Romme de Enschedese ijsbaan rond, in een rolstoel | Enschede | tubantia.nl

Lees meer

01 mrt, 2023

Datum GOAL-Waarbeekdag bekend

In navolging op het grote succes van voorgaande edities, hebben we op vrijdag 12 mei wederom attractiepark de Waarbeek in Hengelo tussen 10.00 en 15.30 uur afgehuurd voor de doelgroep “mensen met een verstandelijke beperking” en de doelgroep “ouderen” die het leuk vindt een dagje uit te gaan en wellicht de “nostalgische kermis” nog eens willen herbeleven. Deze dag organiseren wij in nauwe samenwerking met een aantal “Spitsen” van stichting GOAL. We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gezellige dagje uit! Het park is deze dag speciaal voor deze doelgroepen gereserveerd. Dit betekent dat attracties zijn aangepast, de in- en uitstaptijd verruimd en er staan extra mensen bij de attracties om u te ondersteunen. Naast deze aanpassingen bieden wij nog een bakje patat met een snack, een ijsje en de hele dag door gratis koffie/thee of ranja aan. Naast vele nieuwe attracties is er extra theater en muziek op deze dag in het park. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar hier toch graag naar toe willen? Mail dan naar info@stichtinggoal.nl

Lees meer