20 mrt, 2023

IJsfestijn wederom een geweldig succes!

Het ijsfestijn vandaag was er eentje om niet snel te vergeten. 

Zaterdag 18 maart 2023.

Bij aankomst werden de gasten (van TMZ TriviumMeulenbeltZorg, De Twentse Zorgcentra, Verpleeghuis Herfstzon Goor, Stichting Franje Hof van Twente en Zorggroep Sint Maarten) voor de hoofdingang al muzikaal en warm ontvangen door dweilorkest De "Hofbloazers", in een heerlijk lentezonnetje. Binnen was er koffie/thee met een lekkere koek en werd iedereen welkom geheten door Paul Gelen van Stichting Goal en Gianni Romme  van Ijsbaan Twente. Eerst was er een mooie show door 4 kunstschaatssters van TRKV Pirouette en daarna kon iedereen zelf op het ijs. Dit was mogelijk dankzij de vele vrijwilligers van Huuskes en Reggeborgh Marathonteam. Lopend, schuifelend, schaatsend en in de rolstoel over het ijs. Tussendoor kon er ook nog worden genoten van een heerlijke kom snert. De sfeer zat er deze middag goed in en iedereen vermaakte zich opperbest. Als afsluiting was er nog de race van 'rolstoel & schaatser combi's'. Na de prijsuitreiking werden Gianni en Loes bedankt voor hun inzet bij dit evenement en in de bloemetjes gezet. Zij vertrekken bij de ijsbaan maar maken zich er sterk voor om deze mooie traditie in Twente voort te zetten. Gezien de vele lachende gezichten is er ook op het ijs volop gescoord! #GOAL !!!

Ook verscheen er op zondag een enorm leuk stuk in de Twentse Tubantia, lees je mee?  Nog een laatste keer met Gianni Romme de Enschedese ijsbaan rond, in een rolstoel | Enschede | tubantia.nl 

Ook hebben we een enorm leuke after-movie van het IJsfestijn, benieuwd? Check deze hier: https://youtu.be/1IOakGKlzVw


Meer nieuws

17 mei, 2023

Met Haafkes over de eindstreep.

Gastvrij werden gisteren de ondersteuners van Aannemersbedrijf Haafkes ontvangen door Recreatie De Twentse Zorgcentra en de mensen van TafeltjeVier op ‘t Bouwhuis van De Twentse Zorgcentra. Hen stond een bijzondere avond te wachten. Voor het eerst gingen zij mee met de Wandel2daagse om te helpen bij de groepen die anders niet mee hadden gekund. Een voortreffelijke warme maaltijd vooraf gaf hen de benodigde energie om er flink tegenaan te gaan. De route van 4 km was perfect uitgezet door de afdeling Bewegingsagogiek en voerde over mooie bosrijke paden. De BHV was onderweg goed zichtbaar, oversteekhulp was er op de punten waar het moest en met gezellige posten waar een hapje en drankje gepakt kon worden. Naderhand was er natuurlijk de welverdiende medaille en een bloem waar iedereen trots op was! Al met al dus weer een geweldige GOAL met dank aan de organisatie, alle deelnemers en de ondersteuners van Haafkes!!

Lees meer

16 mei, 2023

In TOPvorm waren ze, de mensen van SKO Projectinrichting.

In TOPvorm waren ze, de mensen van SKO Projectinrichting! Ze hadden er zichtbaar zin in. Kan ook niet anders, want ze kennen het concept, ze lopen al jaren mee!! Vanavond gingen ze wederom op pad met de mensen van De Twentse Zorgcentra, locatie ‘t Bouwhuis op de eerste dag van de wandel 2-daagse. Er werd ouderwets geduwd, getrokken, gezorgd en enorm veel plezier gemaakt! En plezier, daar draait het om bij zo'n evenement. Er stond een frisse wind, maar door een rolstoel te duwen over een route van zo’n 4 km werd iedereen al snel warm. Het was een prachtige route en een top organisatie van het team Recreatie De Twentse Zorgcentra en de mensen van Bewegings Agogiek en alle andere vrijwilligers. Gezellige posten met eten & drinken, oversteekhulp, het was er allemaal. De kop is eraf. De GOAL vanavond was duidelijk; “de eindstreep halen”. Dat is iedereen glansrijk gelukt, mede door de mensen van SKO!! Dank allemaal voor jullie inzet.

Lees meer