22 sep, 2023

IT’S VRIJMIGOAL FRIDAY!!

IT’S VRIJMIGOAL FRIDAY!!

Het is weer zover: maar liefst 30 mensen die behoefte hebben aan wat aanspraak én gezelligheid, worden vanmiddag bezocht. Het Goorse bedrijfsleven zet zich actief in om in hun woonplaats eenzaamheid tegen te gaan. Zij verorberen hun VrijdagMiddagBorrel (VrijMiBo) vanmiddag bij iemand die behoefte heeft aan wat meer contact!!

De goed gevulde tassen zijn rondgebracht naar de bedrijven. Zij gaan vanmiddag op bezoek!! HELDEN zijn het!! SUPERTROTS op deze mensen. Wij wensen iedereen veel plezier!!

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer