12 mei, 2023

KBS De Verrekijker in Losser deelt cheque uit!

Vrijdagmiddag was de afsluiting van de jaarlijkse Respectweek op KBS De Verrekijker in Losser. Dit jaar  stond de week mede in het teken van Talent. Kinderen, ouderraad en leerkrachten waren deze week ook bezig met een noaber-talenten-sponsorparcours. In en om de school werden heel veel activiteiten gedaan en heel veel talent werd zichtbaar. De opbrengst van deze week was voor het door leerlingen gekozen goede doel.... Stichting Goal. Op een zonnig schoolplein werd de cheque gebracht door Buddy en overhandigd door de kinderen en juf Edith Eusterbrock aan Paul Gelen, zelfs Paul werd er even stil van. Een cheque met het bedrag van €1820,00 !!!!!!! Heel veel dank aan alle kinderen, trots op het resultaat en ook met veel respect voor alle betrokkenen. Een prachtig resultaat waarmee weer activiteiten georganiseerd kunnen worden voor bewoners van de zorginstellingen.


Kijk voor meer informatie ook even  via:

https://hallolosser.nl/nieuws/2023/respectweek-verrekijker-van-8-tm-12-mei 

https://youtu.be/dklzUJKj538


Meer nieuws

09 apr, 2024

Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Wat een geweldige middag hebben we weer beleefd met Stichting GOAL! De opstelling was verrassend: Zorggroep Sint Maarten uit Losser in de basis en de Rabobank als spits! Tijdens de fysiek pittige GrolschToer voor ouderen werd er volop gescoord!! Dit keer met persoonlijke aandacht, dierbare herinneringen en genieten van het beste bier. De sfeer was uitgelaten dankzij de totaalbeleving. Kortom; Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Lees meer

05 apr, 2024

“April doet wat ie wil”

“April doet wat ie wil” en dit keer was het april-weer ons goed gezind!! Een héérlijk voorjaarsweer zorgde voor een zonnig sfeertje bij de TMZ TriviumMeulenbeltZorg locatie TMZ 't Haarhuus in Westerhaar. Deze middag stond voor een aantal bewoners het “koeien knuffelen” op het programma. Alleen die titel al zorgde voor heel veel hilariteit! Eenzelfde gevoel bij de mensen van onze spits ZeelVis-IT die deze middag kwamen ondersteunen. Voor hen een heel bijzondere manier van teambuilding, maar ook een onvergetelijke ervaring! De familie Spalink van de De Koel'nbekke Koe knuffelen hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Zelfgebakken boerencake, koffie, thee, drankjes en warme hapjes. Alles was weer goed verzorgd. Maar de belangrijkste spelers waren deze middag toch de koeien. Ze lagen klaar om geknuffeld te worden. Dat zorgde voor blije en verliefde blikken…… Het is echt voorjaar…

Lees meer