03 feb, 2023

Logo GOAL schittert op shirts SV Losser

Er is historie geschreven in Losser. De voetbalclubs AJC 96 en KVV Losser zijn in augustus 2022 gefuseerd en spelen nu onder de naam SV Losser in de competitie. Dat heeft best veel voeten in aarde gehad, maar inmiddels is iedereen supertrots dat de kogel door de kerk is en er wordt nu volop samen gevoetbald én gebouwd aan de nieuwe club.

“Een nieuwe club, een nieuw tenue!!” Hoe gaaf is het dan dat SV Losser ervoor heeft gekozen om een goed doel op hun shirt te laten prijken en laat dat nu Stichting Goal zijn!! We waren enorm verrast en dolblij dat deze actie aan ons wordt aangeboden door S.V Losser. Op meer dan 1000 voetbalshirts prijkt onze naam, vanaf de jongste pupillen tot aan de eerste selectie. Het is GOAL alom wat je ziet!

Als dank overhandigde voorzitter Vincent Schreur van Stichting GOAL, onder toeziend oog van het voltallige bestuur van SV Losser, een ingelijst shirt (gemaakt door SportsMemo) aan voorzitter Sander Heitbaum. Trots nam deze dit cadeau in ontvangst.  Ook was er nog een feestelijke 'SV Losser-taart' gemaakt door de bakkers van HeerlijkHappy van De Twentse Zorgcentra, die ter plekke werd aangesneden en verorberd. 

Er viel wel wat te vieren en alle gezichten straalden. Natuurlijk willen we als GOAL wat terug doen, en met de mooie zorgorganisaties en doelgroepen die we achter ons hebben staan, zullen hier vast geweldige activiteiten uit voort komen!


Wij willen SV Losser enorm bedanken voor dit gulle gebaar en wensen alle leden veel spelplezier en vooral……héél veel GOAL’s!!!

Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer