21 mrt, 2023

Mensen van de Grolsch laten ouderen genieten in de Grolsch Veste!


Vandaag organiseerde Stichting Goal een exclusief uitstapje voor een groepje ouderen van TMZ TriviumMeulenbeltZorg. 

Vandaag stond  'de schatkist' van FC Twente op het programma voor de cliënten van TMZ Het Borsthuis. Met de extra ondersteuning vanuit medewerkers van Grolsch bezocht een 'elftal' ouderen de De Grolsch Veste en beleefden ze de schatkist van FC Twente, onder leiding van de gastheren Jack Mulstege en Henk. Beleving, sfeer, rust en gezelligheid waren precies de juiste tools voor een hele mooie middag, 1-op-1 even terug in de tijd en samen veel herinneringen ophalen. De foto’s spreken voor zich….... ook vandaag is er duidelijk weer gescoord!!Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer