25 apr, 2023

Nieuwe activiteit, exclusieve Boottocht

Stichting GOAL houd ervan om de zorg van dienst te zijn. Zo was er vanuit de zorg de vraag om een boottocht met een aantal speciale wensen:

- graag dichtbij huis

- graag tussen 10:00-15:00 uur

-graag inclusief warm eten 

- kosten laag houden


Met deze wensen zijn we aan de slag gegaan en trots zijn we op het resultaat!

Op maandag en dinsdag 3 en 4 juli zal er vanaf de Haven te Almelo een Exclusieve GOAL Boot gaan varen, waar maar liefst 120 personen mee kunnen!

Uiteraard exclusief voor de zorgpartners van Stichting GOAL!

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer