21 apr, 2020

Samen sterk!

Het bestuur van Stichting GOAL heeft samen met de zorgpartners De Twentse Zorgcentra, Trivium Meulenbeltzorg en Zorgfederatie Oldenzaal om tafel gezeten. Ze hebben gekeken naar de rol van Stichting GOAL in hun organisaties.

De conclusie is dat het goed gaat in de samenwerking, maar dat de zorg niet stil staat. Er zijn steeds weer nieuwe ontwikkelingen en kansen om in te springen. Het bestuur van GOAL is nieuwsgierig naar de visie van de gelieerde zorgpartners en heeft gevraagd wat de rol voor GOAL zou kunnen/moeten zijn over een paar jaar.

Het werd een geweldige brainstormsessie wat als eindconclusie “verbreding” betekent. Een mooie visie waar het bestuur van GOAL nu mee aan de slag kan…….

To be continued….


Meer nieuws

15 jul, 2024

Le Tour de GOAL, het was gewoon: “MAGNIFIQUE”

En voor je het weet, ben je weer een paar weken verder……. Maar de herinnering aan Le Tour De GOAL van 4 juli, schiet nog elke dag door het hoofd bij iedereen die betrokken is geweest. Een hecht peloton, een tocht van 98 km langs zorginstellingen van Trivium Meulenbeltzorg, Zorggroep Sint Maarten en De Twentse Zorgcentra bracht bewoners en personeel in vervoering. Het leek alsof de Tour de France langskwam. Een ware tourkaravaan met alle toeters en bellen, maar vooral met veel enthousiasme. Óp de vijf zorginstellingen stopte de tourkaravaan om met de bewoners te fietsen op duofietsen, rolstoelfietsen etc. Maar ook om gezellig te kletsen, te zingen en te dansen. Alle locaties waren aangekleed in Franse sfeer, met Franse hapjes, muziek en zelfs nog met kunstschilders op het “Montmartre-plein”. Aan alles werd gedacht en er werd volop genoten!! “Un profond Salut” voor alle mensen die meegeholpen hebben om er een onvergetelijk evenement van te maken het was gewoon: “MAGNIFIQUE” Merci beaucoup!!

Lees meer

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Noaberschap = omzien naar elkaar = Wandel 2 daagse Hof van Tubbergen in optima forma! Wat een sfeervolle en gezellige avond was de finale van de wandel 2 daagse. Een samenwerking van Trivium Meulenbeltzorg locatie Het Meulenhof, Zorggroep Sint Maarten, locatie De Eeshof én Aveleijn de Wiekhof liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Vanavond met fantastische ondersteuning van HEBO Kozijnenen uit Hengevelde, die met een bevlogen team de extra handen uit de mouwen staken die ervoor zorgden dat werkelijk iedereen mee kon doen! Daarnaast waren er ook vele vrijwilligers en familieleden die op deze avond wilden meehelpen én meevieren! Onderweg was er muziek van Edelweiss Spöllers op een prachtige plek, nét buiten Tubbergen. Daar kregen de wandelaars ook een heerlijk sorbet waar intens van werd genoten. Het onthaal bij het Meulenhof was echt warm. De zorgmanagers Laura en Esther stonden bij de rode loper klaar om de wandelaars enthousiast binnen te halen met een mooie gerbera en de swingende klanken van dweilorkest La Dolce Vita uit Weerselo. Natuurlijk kon iedereen nog lekker nagenieten met een kopje koffie en een heerlijke petit four. Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer