10 mei, 2023

'Sander Boschker toernooi'

De 19e editie van het 'Sander Boschker toernooi' was weer een hele mooie. De weergoden waren met ons,  het bleef droog en af en toe scheen zelfs de zon. 

Acht teams gingen strijden voor de eer, ieder team bestond uit bewoners van De Twentse Zorgcentra aangevuld met begeleiders vanuit de spelersgroep van FC Twente en vanuit de nieuwe sponsor Cube .

Omdat veel trainers na dit seizoen vertrekken hadden de teams passende namen zoals  FC Toedeloe, FC BaaiBaai, FC Ajuus, FC de Groet'n en FC Good Goan.

Dankzij de scheidsrechters,stewards, EHBO en FC Twente, scoren in de wijk verliep alles soepel en met weinig blessures. Paul Schabbink praatte alles weer aan elkaar en hield ook de toernooi-administratie bij. Er werd soms hard gevochten voor de punten maar in de rust en voor/na de wedstrijden ging iedereen mee in de polonaise(s) met zanger Marco Gevers . 

De spannende finale eindigde in een gelijkspel dus....strafschoppen. Met enig geluk kwam "FC Tot in de proem'ntied" daarbij als winnend team uit de bus.

Bij de prijsuitreiking kreeg ieder team van Sander Boschker een beker en medailles (van Juwelier Boonk ). De Twente-spelers kregen nog een kadootje gemaakt door dagbesteding De Noaber en de beste speler van het toernooi een voetbal (met handtekening van alle spelers en trainers).

En iedereen kreeg bij vertrek bij de uitgang nog een leuke attentie van toernooi-sponsor Cube.

Er is onmeunig gescoord vandaag!  GOAL ⚽️

Hieronder leuke nieuwsberichten en natuurlijk de foto's:

 Speciale voetbalmiddag op het Trainingscentrum (fctwente.nl) 

https://youtu.be/HYAs-cqyD_M

https://youtu.be/x0YqhkAGdzE

Maar ook is er een special gemaakt die is uitgezonden op ESPN, check hier de documantaire: https://youtu.be/lzWoPyDzz9o

Meer nieuws

09 apr, 2024

Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Wat een geweldige middag hebben we weer beleefd met Stichting GOAL! De opstelling was verrassend: Zorggroep Sint Maarten uit Losser in de basis en de Rabobank als spits! Tijdens de fysiek pittige GrolschToer voor ouderen werd er volop gescoord!! Dit keer met persoonlijke aandacht, dierbare herinneringen en genieten van het beste bier. De sfeer was uitgelaten dankzij de totaalbeleving. Kortom; Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Lees meer

05 apr, 2024

“April doet wat ie wil”

“April doet wat ie wil” en dit keer was het april-weer ons goed gezind!! Een héérlijk voorjaarsweer zorgde voor een zonnig sfeertje bij de TMZ TriviumMeulenbeltZorg locatie TMZ 't Haarhuus in Westerhaar. Deze middag stond voor een aantal bewoners het “koeien knuffelen” op het programma. Alleen die titel al zorgde voor heel veel hilariteit! Eenzelfde gevoel bij de mensen van onze spits ZeelVis-IT die deze middag kwamen ondersteunen. Voor hen een heel bijzondere manier van teambuilding, maar ook een onvergetelijke ervaring! De familie Spalink van de De Koel'nbekke Koe knuffelen hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Zelfgebakken boerencake, koffie, thee, drankjes en warme hapjes. Alles was weer goed verzorgd. Maar de belangrijkste spelers waren deze middag toch de koeien. Ze lagen klaar om geknuffeld te worden. Dat zorgde voor blije en verliefde blikken…… Het is echt voorjaar…

Lees meer