04 nov, 2022

Schilderen bij Livio

Stichting GOAL biedt ondersteuning tijdens een creatieve middag bij Livio de Cromhoff. Op 4 november jl.  was er een geweldige creatieve (en gezellige) middag bij Livio. Vele handen maakten ook hier licht werk, dankzij de ondersteuning door medewerkers van twee maatschappelijk betrokken spitsen van Stichting GOAL. Vandaag was er bij Livio de Cromhoff in Enschede ondersteuning vanuit De Groot Vroomshoop Groep en de Koninklijke Grolsch. Wederom een mooie activiteit waarbij we voor veel ouderen als Stichting GOAL wisten te scoren!Eerst schilderen en nadien genieten van heerlijke muziek en een hapje en een drankje!

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer