18 apr, 2023

Scoren op dinsdagmiddag! Hoe dan?!

Scoren op dinsdagmiddag! Hoe dan?!

De bewoners van Zorggroep Sint Maarten Regio Losser waren scherp en waren uit op een geweldig actieve middag!Het voorzetje kwam van Stichting Stichting GOAL, de ondersteuning was er van DataVisual uit Enter. Zij hadden hun werknemers met een duidelijke boodschap “de wei” in gestuurd die ze gepassioneerd én met veel positieve energie uitvoerden! 

Nadat ze van Stichting GOAL een “tactiek-bespreking” hadden gehad vanuit het spelershome, gingen ze meteen naar buiten om de busjes met gasten vanuit Losser op te vangen.

Bij de koffie werd iedereen warm onthaald door Jack en Henk van FC Twente die de Schatkist van FC Twente extra inhoud en glans geven.

De drie verliespunten van afgelopen weekend waren al snel vergeten en samen werd er volop gescoord met vele geluksmomentjes die ontstonden tijdens het bezoek aan het museum en op het veld. 

In de kleedkamer stond de Schatkist en werden de mensen ontvangen 

met live muziek. Samen werden de clubliederen uit volle borst gezongen en werd er geluisterd naar heroïsche voetbalverhalen van lang geleden.

De afsluiter met een drankje en warm hapje maakten deze middag compleet. 

Kortom; er is weer volop gescoord deze middag! En mooie GOALs…..maakt mensen gelukkig!!
Meer nieuws

17 mei, 2024

'tot volgend jaar hè' Waarbeekdag 2024 groot succes!

Wat was het vandaag weer een ongelooflijk mooie en perfecte Waarbeek-dag. Dankzij het mooie weer, dankzij de leuke attracties en dankzij de inzet van de medewerkers van Attractiepark de Waarbeek en de grote groep vrijwilligers vanuit de Rabobank. Maar boven alles dankzij al die blije en lachende gezichten van de bijna 1300 gasten vanuit de diverse zorginstellingen zoals De Twentse Zorgcentra, Baalderborg Groep, Aveleijn, Estinea, TMZ TriviumMeulenbeltZorg, Zorggroep Sint Maarten, Zozijn Bathmen, JPvandenBent en diverse kleinere zorgverleners en zorgboerderijen. En via de live-uitzending van Radio LoHo konden ook de thuisblijvers nog meegenieten van de sfeer. En aan het einde van de dag riepen heel veel zorgcliënten bij vertrek als vanzelf 'tot volgend jaar hè'

Lees meer

10 mei, 2024

Ut was gewoon weer onmeunig geniet’n op de boerderieje!

Als je dit overhéérlijke zonnige weer hebt dan gaat je hart open, word je blijer en wil je niets liever dan…. koeien knuffelen!! De mensen van Zorggroep Sint Maarten , locatie Gravenstate uit Denekamp waren wel toe aan zo’n bijzondere middag!! Intens genoten zij bij De Koel'nbekke Koe knuffelen in Geesteren waar de koeien in de stal heerlijk lagen te wachten op zo’n fijne knuffel en warme aandacht. Bij de bewoners van Gravenstate kwam het ene na het andere verhaal van vroeger weer naar boven. De ondersteuners vanuit de Koninklijke Grolsch konden het zéér waarderen en genoten ook intens van het plezier van de bewoners! Ut was gewoon weer onmeunig geniet’n op de boerderieje!!

Lees meer