07 mei, 2023

Stichting GOAL goede doel bij de Weizentocht

Herken je dat gevoel, dat je helemaal meegenomen wordt in het enthousiasme van anderen?

Het overkwam ons met Stichting GOAL bij de #Weizentocht 0.0%, die georganiseerd werd door de wielerclub Wielerclub 't Rauwe Zakie, RKSV NEO  én de Rotary Club Hengelo-Driene.

Een wielertocht organiseren is een enorm karwei. Dat weten wij zelf ook uit ervaring met #LeTourdeGOAL. En als je dat dan ook nog doet voor een Goed Doel, dan kun je alleen maar héél véél #RESPECT hebben voor de organisatie! De passie en het enthousiasme van deze club mensen was super aanstekelijk! Het centrum van Deurningen straalde één en al gezelligheid en sportiviteit uit. Eetcafé Pelle's Deurningen  was het kloppend hart van de organisatie. De inschrijving, de koffie, bananen... het stond allemaal klaar om er een mooie en verrukkelijke tocht van te maken! En de tocht wás fantastisch en uitmuntend uitgepijld!!

Naderhand was er voor iedereen zo’n lekkere frisse halve liter Grolsch Weizen. Dat liet zich goed smaken.

Nog meer dorst kreeg iedereen van het #VOORLOPIGE bedrag dat was opgehaald voor Stichting GOAL. Een cheque van maar liefst €1500,- werd alvast aangeboden. Aan het eind van het hele evenement kan de balans definitief worden opgemaakt en wordt het geld naar ons overgemaakt.


Stichting GOAL is erg onder de indruk geraakt en het Weizentocht-virus heeft ons GEPAKT! 

Voor nu alvast een oproep aan alle wielrenners: fiets volgend jaar mee met de #Weizentocht!! Daar krijg je geen spijt van!!


Organisatie SUPERDANK voor jullie inzet en het enthousiasme én ook voor die geweldige cheque!! 

Een prachtige GOAL!!!

Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer