20 okt, 2023

Stoomtreindag; “Het werd een barre tocht”

“Het werd een barre tocht” Maar liefst 125 mensen van De Twentse Zorgcentra , Zorggroep Sint Maarten, Verpleeghuis Huize Herfstzon Goor en TMZ TriviumMeulenbeltZorg waagden de stap: ze gingen mee met de stoomtrein van Museum Buurtspoorweg vanuit Haaksbergen naar Boekelo en weer terug! Natuurlijk was er twijfel om te gaan, want de regen kwam echt met bakken uit de lucht!

Gelukkig stonden op het station maar liefst 25 vrijwilligers van Stichting Stuiver klaar om de mensen op te vangen en om ze zo snel (en droog) mogelijk in de treincoupés te krijgen. Hulde aan de groepsleiding en de bewoners om de keuze te maken om tóch te komen! Hulde ook aan de vrijwilligers van stichtingstuiver om, ondanks de regen, zo blij en enthousiast te blijven.

ÍN de trein was het gelukkig lekker warm en ontstonden er mini-feestjes met live muziek of met een gezellige DJ-box. Meezingen, polonaises, hapjes en drankjes. Het kon allemaal niet op!! Binnen in de trein scheen volop de zon en was het 'warm'.

Tevreden gezichten na afloop in de busjes, maar een barre tocht was het wel! Mooi om over te vertellen tegen de kinderen, kleinkinderen en familie!! We hebben weer een bijzondere GOAL gescoord!!Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer