25 okt, 2023

't Bouwhuis als decor voor een griezeltocht.

Het werd een onvergetelijke avond, terwijl veel bewoners van De Twentse Zorgcentra, locatie ‘t Bouwhuis, sommige scènes wel snel wilden vergeten. Het was Halloween-avond. De afdeling Recreatie De Twentse Zorgcentra had een spannende tocht uitgezet over het prachtige terrein van 't Bouwhuis, dat zich uitstekend leende als decor voor een griezeltocht. Grote monumentale bomen, oude panden, bos…….. en natuurlijk een groot aantal 'engerds' die het terrein “onveilig” maakten.

Zo speelden ook de volleybaltoppers uit Hengevelde mee, onder aanvoering van Norbert Kuipers van  HEBO Kozijnen BV, die spits van Stichting GOAL is!

Professionele grimeurs zorgden voor enge gezichten, buiten was het stikdonker en het motregende. Maar niemand die daar om maalde, want er waren andere “zorgen”. Onderweg stonden de engerds en die werden met argusogen aangekeken of ontweken. Maar als er een lekkere marshmallow werd aangeboden, verdween de angst toch weer snel…… Het was genieten geblazen. Dank aan allen die zich in hebben gezet voor deze spannende avond, waarbij er weer veel GOALS zijn gescoord!!! 


Image caption

Meer nieuws

15 jul, 2024

Le Tour de GOAL, het was gewoon: “MAGNIFIQUE”

En voor je het weet, ben je weer een paar weken verder……. Maar de herinnering aan Le Tour De GOAL van 4 juli, schiet nog elke dag door het hoofd bij iedereen die betrokken is geweest. Een hecht peloton, een tocht van 98 km langs zorginstellingen van Trivium Meulenbeltzorg, Zorggroep Sint Maarten en De Twentse Zorgcentra bracht bewoners en personeel in vervoering. Het leek alsof de Tour de France langskwam. Een ware tourkaravaan met alle toeters en bellen, maar vooral met veel enthousiasme. Óp de vijf zorginstellingen stopte de tourkaravaan om met de bewoners te fietsen op duofietsen, rolstoelfietsen etc. Maar ook om gezellig te kletsen, te zingen en te dansen. Alle locaties waren aangekleed in Franse sfeer, met Franse hapjes, muziek en zelfs nog met kunstschilders op het “Montmartre-plein”. Aan alles werd gedacht en er werd volop genoten!! “Un profond Salut” voor alle mensen die meegeholpen hebben om er een onvergetelijk evenement van te maken het was gewoon: “MAGNIFIQUE” Merci beaucoup!!

Lees meer

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Noaberschap = omzien naar elkaar = Wandel 2 daagse Hof van Tubbergen in optima forma! Wat een sfeervolle en gezellige avond was de finale van de wandel 2 daagse. Een samenwerking van Trivium Meulenbeltzorg locatie Het Meulenhof, Zorggroep Sint Maarten, locatie De Eeshof én Aveleijn de Wiekhof liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Vanavond met fantastische ondersteuning van HEBO Kozijnenen uit Hengevelde, die met een bevlogen team de extra handen uit de mouwen staken die ervoor zorgden dat werkelijk iedereen mee kon doen! Daarnaast waren er ook vele vrijwilligers en familieleden die op deze avond wilden meehelpen én meevieren! Onderweg was er muziek van Edelweiss Spöllers op een prachtige plek, nét buiten Tubbergen. Daar kregen de wandelaars ook een heerlijk sorbet waar intens van werd genoten. Het onthaal bij het Meulenhof was echt warm. De zorgmanagers Laura en Esther stonden bij de rode loper klaar om de wandelaars enthousiast binnen te halen met een mooie gerbera en de swingende klanken van dweilorkest La Dolce Vita uit Weerselo. Natuurlijk kon iedereen nog lekker nagenieten met een kopje koffie en een heerlijke petit four. Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer