16 mei, 2023

TND & TMZ beleven jongensdroom

Het is voor velen een jongensdroom (hoewel veel meiden deze droom tegenwoordig ook hebben) “Scoren bij je debuut!” 

Vanmiddag gebeurde het in de Grolsch Veste. Het bedrijf TND Duurzaam BV uit Albergen heeft onlangs een contract getekend bij Stichting GOAL en wilde zo snel mogelijk hun “spitsenschap” omzetten in daden. Vanmiddag stonden ze voor het eerst in de basis en de bijna voltallige selectie van TND Duurzaam melde zich vanmiddag in TMZ Het Dijkhuis in Borne. Ze waren klaar om bewoners van het Dijkhuis een onvergetelijke middag te bezorgen in de Grolsch Veste van FC Twente. Daar was namelijk een exclusieve rondtoer georganiseerd met "alles erop en eraan".

Jacques en Henk, dé gastheren van FC Twente, scoren in de wijk, zijn gepokt en gemazeld in dit soort middagen. Zij zorgen ervoor dat de mensen op plekken komen waar je normaal niet komt in het stadion. Zowel de bewoners als de mensen van TND Duurzaam genoten intens van de rondleiding, van de verhalen, van de hapjes & sapjes, maar vooral ook van elkaar! Het was weer een GOAL met een gouden randje!!

Hierbij een leuke aftermovie: https://youtu.be/fyjSa6lWWuY


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer