12 mei, 2023

Waarbeekdag met meer dan 1100 gasten

Attractiepark de Waarbeek was rond half 10 nog heel stil. Het blauw van Stichting Goal mengde zich met de oranje outfits van de vrijwilligers vanuit de Rabobank kring Twente/Achterhoek. Na de briefing nog een teamfoto en toen.. aan het werk, samen met alle Waarbeek-mensen.

Vanaf 10.00 uur stroomde er meer dan 1100 gasten het park in via de receptie die werd bemand door Recreatie De Twentse Zorgcentra. Waar de één actief in alle attracties ging was er een ander die rustig op een terrasje genoot van koffie, ranja, patat/snack, een ijsje of de muziek van Radio LoHo. Ook de tafelshows van de goochelaar Magic John en de show van postbode Pelle vielen bij velen in de smaak.

En gelukkig hadden de weergoden ook hun medewerking toegezegd, heerlijk weer met veel zon en de temperatuur boven de 20°C.

Veel lachende gezichten dus, heel veel plezier en onbeperkt genietend van een onbezorgde dag. Bij het vertrek van de bewoners hoorde je dan ook veel 'bedankt en tot volgend jaar'!  Beter compliment voor zo'n dag kun je niet krijgen.......mooie GOAL!!

Hierbij een leuke aftermovie: https://youtu.be/p9y5rreyk-w

Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer