12 jul, 2021

Wandeltweedaagse van DTZC, een stap vooruit!!

Het is juni 2021 en “gelukkig, het mocht weer” na die vreselijke lock-downs door corona……... De eerste activiteiten moesten uiteraard wel buiten plaatsvinden, waardoor het besmettingsgevaar vele malen minder is. De Wandel2daagses van ’t Bouwhuis, De Colckhof en De LosserHof (locaties van De Twentse Zorgcentra) waren een feit. Bewoners en personeel stonden te popelen om weer iets te doen. Maar ook de spitsen van GOAL lieten zich niet onbetuigd. Helaas zat het samen wandelen met de bewoners er nog niet in. Maar als stempelaars, fruit- en drank uitdelers hadden ze een geweldige bijdrage aan 6 fantastische avonden!!

Meer nieuws

19 apr, 2024

20e editie van het Sander Boschker-voetbaltoernooi

Een primeur was het wel, deze 20e editie van het Sander Boschker-voetbaltoernooi!! Deze werd vanwege het slechte weer voor het eerst in de zaal gespeeld maar dat mocht de pret niet drukken. De cliënten van De Twentse Zorgcentra genoten weer volop, net als de spelers van FC Twente. Alle gemixte teams werden ondersteund door teamcoaches vanuit sonsor/ spits Cube. Er werd weer fanatiek gestreden om de winst maar ook werd er veel geknuffeld, gelachen, genoten en gejaagd op handtekeningen en foto's. Natuurlijk was het weer hossen en polonaise op de muziek van Marco Gevers. Vanaf de aftrap tot aan de prijsuitreiking was het weer een groot feest, traditioneel aan elkaar gepraat door Paul Schabbink . Traditioneel zijn ook de actieve bijdragen van FC Twente, scoren in de wijk, Juwelier Boonk en Recreatie De Twentse Zorgcentra. Door Sander Boschker werd wheelchair-goalie Jan Prins (van de verliezende finalist) gekroond tot 'beste speler van het toernooi'. En alle spelers mochten het mooie wedstrijdshirt (in 8 kleuren) van Maas van 't Hoog houden, vaak met veel handtekeningen erop. Er is vandaag weer volop en veel gescoord...GOAL!!

Lees meer

18 apr, 2024

samen fan van FC Twente!!

Het was weer een fantastische dag met Stichting GOAL en de enthousiaste ouderen van Zorggroep Sint Maarten locatie Gerardus Majella uit Denekamp! Samen zijn we naar de Schatkist van FC Twente geweest en hebben we herinneringen opgehaald en prachtige verhalen gedeeld. Een verassende combinatie vanmiddag: één van de medewerkers van “ByBjörn” die als ondersteunend bedrijf mee was, is een groot Feijenoord fan. Hij heeft de hele middag een rolstoel geduwd waarin een échte Amsterdamse dame zat van 103 jaar, met een groot Ajax hart!! Er was geen spatje rancune te ontdekken, maar het middagje FC Twente heeft ze goed gedaan! Na vandaag zijn ze samen fan van FC Twente!! Jack en Henk van FC Twente Scoren in de wijk waren in topvorm met hun legendarische verhalen. Het jonge team van ByBjörn stond continu klaar voor de bewoners van Zorggroep Sint Maarten en dat deed iedereen goed!! GEWELDIG om te zien hoe jong en oud zoveel plezier met elkaar kunnen beleven!! GOAL

Lees meer