22 jul, 2023

We zijn genomineerd, help ons en stem mee!

In de Hof van Twente wordt ons nieuwe project met de VrijMiGoal door veel mensen gezien én gewaardeerd. 

Inwoners die de behoefte hebben aan sociaal contact,  een beetje aanspraak en gezelligheid worden door lokale scouts gekoppeld aan de lokale Pin(T)chhitters (maatschappelijk betrokken bedrijven/organisaties).

Medewerkers van die bedrijven gaan dan op een vrijdagmiddag met een tas vol lekkers op visite. 

Ons project VrijMiGoal is genomineerd voor de Hoffelijkheidsprijs 2023 en je kunt hier nu online op stemmen via deze link 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=eTo_BNl7okGc3jfYO2ew20WTc5WcSf9IgQ-MGoVFXwlUMlFXM1RVWlpOT09LUkoySU9CVkZaWTZEUy4u

Stemmen kan van zaterdag 22 juli t/m vrijdag 1 september. 

Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer