05 mei, 2023

Welkom aan de nieuwe pin(t)chhitters voor de VrijMiGOAL

Het lijkt misschien dat het even rustig is , maar het blijft door borrelen in Goor……..De bedrijven Maats Pipeline Equipment, Goor, Bar Bistro d'Olde Smidse en Yalp / sport- en speeltoestellen draaien vanaf nu ook mee bij het project VrijMiGoal. Tweetallen vanuit Goorse bedrijven bezoeken in Goor mensen die behoefte hebben aan een beetje gezelligheid. Hoe mooi en eenvoudig kan het zijn? Inmiddels melden zich ook steeds meer mensen aan met een behoefte aan deze vorm van sociaal contact. Mooi dat er Goorse bedrijven opstaan en dat zij er willen zijn voor hun 'noaber'. Kijk voor meer info op deze website onder kopje VRIJMIGOAL.Bij de foto's de handtekening-momenten:

 met Gerald Kroeze  (directie Maats),

Glenn Begieneman van d'Olde Smidse 

en bij Yalp met directeur Kristian Tienstra en adviseur Marc van den Burg .

Meer nieuws

09 apr, 2024

Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Wat een geweldige middag hebben we weer beleefd met Stichting GOAL! De opstelling was verrassend: Zorggroep Sint Maarten uit Losser in de basis en de Rabobank als spits! Tijdens de fysiek pittige GrolschToer voor ouderen werd er volop gescoord!! Dit keer met persoonlijke aandacht, dierbare herinneringen en genieten van het beste bier. De sfeer was uitgelaten dankzij de totaalbeleving. Kortom; Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Lees meer

05 apr, 2024

“April doet wat ie wil”

“April doet wat ie wil” en dit keer was het april-weer ons goed gezind!! Een héérlijk voorjaarsweer zorgde voor een zonnig sfeertje bij de TMZ TriviumMeulenbeltZorg locatie TMZ 't Haarhuus in Westerhaar. Deze middag stond voor een aantal bewoners het “koeien knuffelen” op het programma. Alleen die titel al zorgde voor heel veel hilariteit! Eenzelfde gevoel bij de mensen van onze spits ZeelVis-IT die deze middag kwamen ondersteunen. Voor hen een heel bijzondere manier van teambuilding, maar ook een onvergetelijke ervaring! De familie Spalink van de De Koel'nbekke Koe knuffelen hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Zelfgebakken boerencake, koffie, thee, drankjes en warme hapjes. Alles was weer goed verzorgd. Maar de belangrijkste spelers waren deze middag toch de koeien. Ze lagen klaar om geknuffeld te worden. Dat zorgde voor blije en verliefde blikken…… Het is echt voorjaar…

Lees meer