02 nov, 2023

Zorggroep Sint Maarten breidt samenwerking met Stichting GOAL uit naar heel Twente

Donderdag 2 november 2023 gaat bij Stichting GOAL de boeken in als een memorabele dag!! Het is de dag dat de Twentse regio’s van Zorggroep Sint Maarten met elkaar getekend hebben voor een samenwerking met Stichting GOAL!! 

De regio Losser was al bekend met GOAL. De positieve ervaringen van Regiomanager Giovanni Oddo sprak hij door met zijn collega-Regiomanagers Agathe oude Veldhuis (Oldenzaal) en Judith Besten (Dinkelland-Tubbergen) Zij hebben gezamenlijk besloten om deze samenwerking uit te rollen over de hele regio!

Stichting GOAL is zeer trots en content met deze beslissing en kijkt uit naar de samenwerking met alle bewoners, personeelsleden en vrijwilligers! 

SAMEN SCOREN = SAMEN JUICHEN = SAAMHORIGHEID!! Daar gaan we SAMEN met Zorggroep Sint Maarten keihard aan werken!! Hoe gááf is dat!? GOAL!!


Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer