14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra 

De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. 

De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Meer nieuws

09 dec, 2023

Adventstocht LosserHof met maar liefst 707 kaarsjes

LosserHof was vrijdagavond in de ban van de Adventstocht! Het was er ook een perfecte avond voor. Het was lekker zacht weer en een beetje mistig, waardoor de lichtjes iets mystieks kregen. Het geluid van de vele Midwinterhoornblazers deed de rest. De afdeling Recreatie en het Pastoraat van De Twentse Zorgcentra hadden de tocht geweldig voorbereid. Sfeervolle decors onderweg waarin de Jozef’s, Maria’s, Engelen, herders etc. hun deel van het Kerstverhaal konden vertolken. Maar liefst 707!!! kaarsjes onderweg die de route aangaven. Mensen van de Grolsch én By Björn waren er voor de extra ondersteuning op de groepen, zodat vele bewoners tóch nog mee konden op reis naar dat verre “Bethlehem” (hoewel een aantal bewoners “Bentelo” ook goed vond!!) Dank aan iedereen die betrokken was bij deze geweldige Adventstocht!!

Lees meer

07 dec, 2023

De eerste adventstocht en meteen al een betoverende start

Het was de eerste, en meteen al een betoverende start, van de adventstochten op De Twentse Zorgcentra. Op locatie ‘t Bouwhuis hadden de afdelingen Recreatie en Pastoraat de boel magisch versierd. Ze hadden veel enthousiaste collega’s en vrijwilligers opgetrommeld die werden ingezet als spelers die het levende kerstverhaal vertolkten. De betoverende sfeer van 600!!!!! kaarsjes onderweg en de kerstmuziek maakten deze avond werkelijk onvergetelijk!! Spits HEBO Kozijnen B.V. uit Hengevelde was er als spits deze avond als de extra ondersteuning voor de woongroepen. Zij zorgden ervoor dat élke bewoner kon meegenieten van dit sfeervolle tafereel! Daarnaast verrichtten zij de nodige hand- en spandiensten bij de vuurkorven en de muziek. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit wondermooie schouwspel!! Op naar een mooie Kerst!

Lees meer