17 nov, 2023

VrijMiGoal Friday...

YEAH, het is weer VrijMiGoal friday!!!

Op de dag vóór de intocht van Sinterklaas, kloppen de hartjes -ook bij menig oudere uit Goor- een beetje sneller. Want; hij komt-hij komt…. of zij komt-zij komt.  Maar zij kómen zeker; de mensen uit het Goorse bedrijfsleven. En ze nemen tevens een zak vol lekkers mee!!

De VrijMiGoal staat weer gepland voor deze vrijdag. Dan drinken ondernemers uit Goor de VrijMiBo vandaag een keertje niet op de zaak maar bij iemand thuis, die behoefte heeft aan een beetje leven in de brouwerij en aan wat aanspraak.

Naast het gezellige bezoek ook een overheerlijke gevulde borrel-tas, mét daarin, als extraatje, een uitnodiging voor de VrijMiGoalXL!!  VrijMiGoal XL op vrijdag 26 januari 2024 (stichtinggoal.nl) 

Alle VrijMiGoalers komen dan een keer bij elkaar in De Reggehof. Een mooi moment voor zowel de ouderen als de bedrijven, om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Wie weet ontstaan daar wel weer mooie nieuwe VrijMiGoal-koppels uit.

Warme ontmoetingen, wie heeft daar nu geen behoefte aan. Veel plezier allemaal, maak mooie momenten samen en koester het! Proost!Meer nieuws

16 feb, 2024

Dit jaar wordt er weer flink gescoord!

Momenteel zijn we druk bezig met onze jaarplanning en alle evenementen die gaan plaatsvinden, de eerste flyers zijn gemaakt, dit gaat wederom een geweldig jaar worden waarin we volop tot scoren zullen komen!

Lees meer

08 feb, 2024

Welkom aan boord Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal!

Stichting GOAL is trots om een nieuwe spits in ons team te kunnen presenteren.! Welkom aan boord bij ons Platvoet Beveiligingssystemen B.V. uit Oldenzaal! Enthousiast om samen de krachten te gaan bundelen met deze spits van het juiste kaliber. Samen gaan we met mooie activiteiten scoren voor mensen met een langdurige zorgbehoefte. Daarmee voegen we waarde toe en maken we maatschappelijk ook impact! Op de foto stralen de directeuren Boudewijn Platvoet Robert Jan Nijhuis en onze eigen Luc Beld. We gaan voor een mooie samenwerking, met geweldige evenementen voor onze doelgroep!

Lees meer